torstai 7. marraskuuta 2013

Täydet! (ja ARVONTA)

Täydet sata postausta on Minttumaan blogissa NYT! Tuntuu että vauhti on tällä hetkellä samoissa lukemissa. Viikon päästä Minttumaa nimittäin matkaa ihka ensimmäistä kertaa messuille. Ja aloittaa vaatimattomasti suomen suurimmista tämän alan messuista :D Tampereen messukeskuksessa 15.-17.11. järjestettävillä kädentaidot-messuilla Minttumaan osastolla on mukana myös ihana Sirisan tmi. Näin vähän aikaa enää messuihin, mutta itse en malttanut olla tekemättä jo ostoksia Sirisanilta. Tilasin omakuvan:
Minttumaan facebook-sivuilla arvotaan parhaillaan pääsylippuja Kädentaidot-messuille. Käyhän osallistumassa.  Messuille pakkaan mukaan tuttuja tuotteita, mutta myös jotain ihan uutta. Mutta enpäs enempää kerrokaan :) tule itse katsomaan!

3 kommenttia:

  1. Osallistuin jo lippuarvontaan Minttumaan fb-sivulla, vaikken ole tällä hetkellä ihan varma, jaksanko lähteä Treelle. Mieli kyllä tekisi. Nuo SiriSanin tekstilliset pinssit on tosi hauskoja :) Onnea täydestä sadasta!

    VastaaPoista
  2. Onnea arvontaan :) Toivottavasti voimia löytyy jos onni suosii arvonnassa. Minä täällä kovasti jännitän messuja, kun ennen olen ollut vain asiakkaana tuollaisilla isoilla messuilla.

    VastaaPoista
  3. Satakertainen hurraa-huuto prinsessa Minttumarialle! On niin kiva mennä yhdessä messuille! <3

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)