perjantai 29. marraskuuta 2013

Etsi ja voita!
Onnea on samanhenkinen yrittäjäystävä. Sekä Spirraalin että Minttumaan tuotteiden toivotaan tuovan hyvää mieltä. Osallistu etsintään ja voit voittaa ihanan tuotepalkinnon, tai jopa kaksi!

Etsi Spirraalin nettikauppaan piilotettu Minttumaan tuote ja Minttumaan nettikauppaan piilotettu Spirraalin tuote. Jos löydät toisen, saat arvontaan yhden arvan. Jos löydät molemmat, saat kaksi arpaa. Oikein hyvällä tuurilla voit siis voittaa molemmat palkinnot. 

Laita sähköpostia osoitteella info (at) minttumaa.net tai yksityisviesti Spirraalin Facebook-sivun kautta. Riittää siis että laitat yhden viestin jompaankumpaan. Kerro viestissä mitkä olivat piilotetut tuotteet. Arvonta suoritetaan viimeistään maanantaina 2.12.2013 ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. 

Arvonnassa on kaksi palkintoa:Spirraalin ”Hyvä Sydän”
johon voit itse valita lasikivien värin. 
Minttumaan ”Hyvä Olo”-tuotepaketti 
(käsintehty minttusaippua, Villiminttu-jalkakylpy, piparminttu-mehiläisvahahuulivoide ja luffa-kiekko saippuan aluseksi)


 Tämäkin kisa liittyy 
Suomen Käsityöyrittäjien jouluviikonloppuun, 
joka on pullollaan ihania tarjouksia, lahjavinkkejä ja ennenkaikkea laadukkaita suomalaisia käsintehtyjä tuotteita. Liity mukaan :)


https://www.facebook.com/groups/Kasityokortteli/
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)