keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Muistatkos?

 Muistatko vielä sen ihanan jännityksen kipristyksen jonka joukun lähestyminen toi pienen ihmisen mieleen? Minä muistan. Muistan hyvin myös sen, kuinka jo lapsena rakastin lahjojen antamista ja yllätysten valmistelua. Siskon kanssa vietimme omia lahjavalvojaisia omassa huoneessamme. Teimme itse joululahjoja, poltimme kynttilöitä ja nautimme ihanasta jännityksestä. Jouluaattoaamuna jännitys meinasi käydä jo sietämättömäksi. 
Ihanin joulumuistoni on kuitenkin se kun lapsuuden varhaisimmat joulut vietimme yhdessä koko perhe. Mukana oli myös kaikki isovanhemmat. Millaiset asiat nyt tuovat joulun? 

Itse mietin joulun alla sitä, mitä tapahtui ensimmäisen joulun aikaan, ja mitä kaikkea siitä seurasi. Kun nyt itse olen äiti, minua koskettaa todella syvältä ajatella nuorta Mariaa kauan sitten. Tämä laulu onkin yksi parhaista joulun lauluista.


Jouluvalvojaisia aion viettää tänäkin vuonna. Ensimmäiset ovat jo ensi perjantaina, 22.11., ja jatkuvat läpi yön. Astu butiikkiin.fi-sivuston yrittäjät järjestävät netissä tapahtuvat jouluvalvojaiset joihin osallistun sekä yrittäjänä että ihan muuten vaan. Joululauluista on jo koottu valmiiksi ihana lista jonka aion laittaa soimaan. Lämmitän glögiä, ja sytytän kynttilöitä kuten silloin lapsena. Sattumalta saan samaan aikaan siskonikin kylään. Ehkä teemme taas jotain kivaa jouluista, askartelemme tai herkuttelemme.

Parasta on, ettei tarvitse lähteä kotoaan mihinkään vaan tähän tapahtumaan voi osallistua vaikka omalta sohvaltaan. Sen verran paljastan, että kulissien takana käy jo kova tohina. Aivan ihania jouluyllätyksiä ja tuotetarjouksia on luvassa. Vaikka tapahtuma järjestetään facebook-sivulla, siinä voi olla mukana kuka tahansa. Kommentoimaan pääset vain kirjautuneena, mutta julkaisut(tarjoukset ja kaikki muu) näkyvät julkisesti kaikille.

Itselläni on vielä suunnittelu kesken, mitähän kivaa Minttumaa voisikaan tarjota? Toiveita saa esittää. Ainakin lupaan kaikki lahjavalvojaisten aikaan jätetyt tilaukset postikuluitta, ja pyydettäessä paketoin lahjat valmiiksi :) Aika helposti käy siis lahjojen ostaminen tänä vuonna. 

Minttumaan blogia kannattaa seurata myös valvojaisten aikaan. Enempää en paljasta :) Olethan mukana? Käy liittymässä kasvavaan joukkoon mukaan, sivulla on jo yli tuhat tykkääjää! 

1 kommentti:

 1. Tunnelma on tärkein,
  lähelläolo ja läsnäolo myös.
  Tunnelmallisia valvojaisia
  Minttumaalle
  kuin myös omien lastesi kotiin.

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)