keskiviikko 6. elokuuta 2014

Katso mikä tyttö!


Roskisrunoilua Minttumaan tyyliin :)
Muista osallistua (*KLIK*) sinäkin, runolla tai ilman! Teksti näkyy kuvassa vähän epäselvästi, 
joten tässä vielä kirjoitettuna:

***

Älä ole niin pahoillasi
jos en ehkä ollutkaan niin kuin olisit toivonut.

Että olisin
hyvä     kaunis    tavallinen     tyyntynyt tasaiseksi 

-Mutta minä olin mielessäni kesän lapsi
Sellainen herkkä paljasjalkainen tyttö
jonka sydän ajatteli joutomaata,
huomasi aina keijukaisten metsät
ne pienet elämän onnen hetket
ja taivaan enkelit.

katso  - mikä tyttö,

Kyyneleet
kukat
multa
ja tomua
tarttui huolettomasti 
tuulen mukana tukkaansa 

kasvoillaan aina haaveet ja riemu

***

Ja tämäkin teksti on siis tehty roskisrunoiluhaasteen ohjeiden mukaisesti, leikelty irrallisia sanoja vanhoista kirjoista ja yhdistelty uudelleen runoksi. 

Muutama roskisrunotaulu on mukanani ensi viikonloppuna Isokyrössä 1700-luvun markkinoilla. Minttumaalla on tapahtumassa puolikas myyntikoju, toisella puolella kojua on ihanan värikäs Nunnun.

Odotan tapahtumaa innolla, ja uskon että se on kokemisen arvoinen juttu, vaikka historia kirjoista luettuna ei ollutkaan kouluaikoihin vahvin alani. Innostuin tästä elävän historian palasesta jopa niin, että ilmoittauduin itse vapaaehtoiseksi mukaan Napuen taistelun ennallistamisnäytökseen lauantaina. Täällä onkin tällä viikolla ompelukone hurissut, sillä oma kukallinen kesämekkoni ei ihan sovi tuon ajan tyyliin. Nyt on kirppisverhot muutettu hameeksi ja huiviksi. Vanha lakana, mummon käsinvirkattu puuvillapitsi ja palanen pellavaa pääsivät aluspaidaksi, essuksi, myssyksi ja pieneksi pussukaksi/laukuksi(johon piilotan kännykän ja muut nykyaikaiset hömpötykset). Niin paljon tämä helle kuitenkin vie voimiani että päätin jättä tekemättä päällyspaidan joka oikeasti olisi asuun vielä kuulunut. Toivottavasti se sallitaan :)

Kaikesta huolimatta Minttumaan tuotteita voi ostaa tapahtumasta ihan tavallisilla euroilla, oravannahkoja tai muita vastaavia ei hyväksytä maksuvälineeksi. Korttimaksukin pitäisi onnistua, jos vain nettiyhteys maksulaitteessa toimii.

Nähdäänhän siellä? Ja vielä, ilahdun joka kerta tosi paljon, kun tapahtumissa jotkut asiakkaat kertovat lukeneensa blogiani. On niin mukava nähdä teitä oikeasti, kun täällä ei näe kenelle sitä oikein kirjoittelee.

2 kommenttia:

  1. Miten oletkin taas voinut löytää juuri oikeita sanoja? Niin kaunis runo <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Yllätyn itsekin aina siitä mitä sanoista syntyy :)

      Poista

Ilahdun jokaisesta komentista :)