maanantai 4. elokuuta 2014

ROSKISRUNOUTTA 2014 haaste ja 3 x arvonta!


Muistatko kun täällä roskisrunoiltiin? Nyt haastan sinut mukaan uusintaan! Jos et itse halua osallistua runoillen, olet ilman muuta tervetullut vain katselemaan ja osallistumaan arvontaan. Viime vuoden roskisruno-haasteen mainiota satoa voit käydä lukemassa tästä linkistä *KLIK* (Lisää runoja löydät ohjeistuspostauksen kommenteista).


Ensin voittomahdollisuus niille jotka eivät halua itse runoilla ja tietysti runoilevillekin, voit nimittäin osallistua molempiin arvontoihin.  
 
Olet mukana arvonnassa jakamalla tätä ylläolevaa kuvaa+linkittämällä tähän postaukseen. Jätä kommentti kun olet tämän tehnyt. Kaikkien blogissa tai Facebookissa haasteen aikana tämän kuvan+linkin jakaneiden kesken arvotaan roskisrunoutta-teemaan sopiva palkinto. Facebookissa jakaminen käy parhaiten kun jaat haasteeseen liittyvän julkaisun Minttumaan FB-sivulta.  Kaksi arpaa saat jos jaat kuvan linkkeineen kahdessa tai useammassa eri paikassa(blogi, Facebook,twitter...). Muistathan kertoa kommentissa montako arpaa sinulle kuuluu. Jos sinuun ei saa yhteyttä blogger-profiilin kautta tai kommentoit anonyymina, jätä myös jokin yhteystieto tai käy ahkerasti seuraamassa Minttumaan blogia/Facebook-sivua haasteen päättymisen jälkeen.

Mutta nyt siihen runouteen. Ei ole tarkoitus kirjoitella runoja roskiksista tai kierrätyksestä(sekin on toki sallittua), mutta lähtökohta ne tässä ovat. Tarvitset muutamia sivuja rikkimenneistä kirjoista, aikakauslehdistä tai mainoksista. Ainut vaatimus on, että nuo sivut sisältävät tekstiä. Aiheella ei ole mitään merkitystä. Leikkaa irti yksittäisiä sanoja ja sekoita ne. Parasta on jos sekoitat keskenään eri sivuilta ja eri julkaisuista peräisin olevia sanoja.


  
 Ja sitten vain luomaan uutta. Järjestä osa sanoista uudelleen, parempaan järjestykseen. Muoto, pituus ja runon aihe on vapaa. Liimaa sanat paperille tai muulle pohjalle. Runo saa olla sellaisenaan tai osana jotain muuta työtä, kunhan se on tehty ohjeiden mukaan.
Osallistumisaikaa haasteeseen on koko elokuu, haaste loppuu sunnuntaina 31.8.2014 klo 23.59. Ota kuva runostasi(tai skannaa se) ja julkaise se blogissa tai jossakin julkisessa valokuvakansiossa netissä. Lisää sen linkki kommenttina tähän postaukseen. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 2 palkintoa:
1. palkinto on 25 € lahjakortti Minttumaan omiin tuotteisiin. 
2.palkinto on Roskisrunoutta-teeman mukainen palkinto, joka on sama kuin ylläolevan linkittämishaasteen palkinto. 
Runon ei tarvitse olla erityisen taidokas, se voi olla ihan millainen vain, joten kaikki rohkeasti mukaan! Palkinto arvotaan joten runoja ei arvostella mihinkään järjestykseen :) Voit osallistua monellakin runolla, silloin saat arvontaan monta arpaa, saman verran kuin runojasi on. 
Jätä kommentti jokaisesta runosta erikseen tai kerro yhdessä kommentissasi kuinka monta arpaa sinulle yhteensä kuuluu. Ja muistathan myös linkin runoosi. Jos sinuun ei saa yhteyttä blogger-profiilin kautta tai kommentoit anonyymina, jätä myös jokin yhteystieto.

 Jos sinulla ei ole mitään julkaisupaikkaa, lähetä kuva runostasi sähköpostilla info (at) minttumaa (piste) net niin lisään kuvat tänne blogiin. Hyvän maun vastaisia runoja en kuitenkaan julkaise. Pienennä kuva ennen lähettämistä niin että kuvan pisin sivu on max.750 px. Jos et osaa pienentää kuvaa, laita viestiä :)
 
Löydät tähän haasteeseen myöhemmin päivittyvät runosivut klikkaamalla postauksen alta tunnistetta "roskisrunous 2014".

8 kommenttia:

 1. Mukana yhdellä arvalla,jaettu FB:ssa.

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Ainakin yhdellä arvalla mukana, jaettu Etanaellin facebook-seinällä :) Yritän myös rustata runon, tällä tavalla se voisi onnistua minultakin, kun sanat on valmiina ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva! Ja ehdottomasti kannattaa myös runoilla, nyt on vähän enemmän aikaakin kuin viime vuoden haasteessa, jolloin runoiltiin vain viikko.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Roskisrunoilu on kyllä hauskaa, itsekin aina yllättyy siitä mitä sanoista syntyy :)

   Poista
 4. mukana yhdellä jaettu fb.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 5. No nyt se on valmis, oma roskisrunoni :) Läytyy täältä:
  http://etanaelli.blogspot.fi/2014/08/roskisruno-haaste-minttumaalla.html

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)