torstai 4. huhtikuuta 2013

Minttukarhun uudet housut ja vihreämpi mieli

Esittelin täällä jonkin aikaa sitten Minttukarhun :) Vaikka jokainen Minttukarhu on yksilö, ja niillä on jokaisella omanlaisensa ilme, housut ovat yksi asia joka niitä yhdistää. Minttukarhu pukeutuu aina kierrätetyskankaisiin pöksyihin. Pöksyjen värit tosin vaihtelevat.

Tästä eteenpäin valmistuvilla Minttukarhuilla on muutenkin entistä vihreämpi mieli. Raajoissa oleva täyte on nimittäin vaihdettu kotimaiseen vanuun josta noin 85% on kierrätyskuitua. Myös näihin karhuihin sopivia suomalaisia eko-sisätyynyjä on nyt saatavilla nettikaupan kautta. Niiden kangas on luomupuuvillaa ja täyte on samaa vanua kuin karhujen raajoissa.

Tässä vähän esimerkkejä, joista nuo laatikon päällä istuvat ainakin juuri nyt löytyvät verkkokaupasta. Lisäilen luultavasti ensi viikolla Facebook-sivulle lisää kuvia Minttukarhuista. Jos näet jollakin Minttukarhulla mieleisen väriset pöksyt ja samanlaista ei ole kaupassa, voit ottaa yhteyttä ja kysyä onko samaa kangasta vielä jäljellä. Toivoa voi myös samalla karhulleen isoa tai pientä kuonoa. Ylläolevissa kuvissa ensimmäisellä karhulla on iso kuono, alemmilla pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)