tiistai 16. huhtikuuta 2013

Runokortit ja arvonnnan voittajat :)

Taidon ja käsityön viikkoa vietettiin Minttumaassa roskisrunoillen. Sain kivaa palautetta runoistani ja niitä onkin nyt saatavana myös kortteina. Alunperin runoni päätyivät kirjankansitaulujen teksteiksi, siis sisustustauluihin jotka on tehty hylättyjen kirjojen kansista. Minä joka rakastan kirjoja, olen tietysti kipuillut sen kanssa, voiko edes hylättyä kirjaa repiä ja uusiokäyttää. Mutta olen tullut siihen tulokseen, että jos kirja jo on matkalla paperinkeräykseen tai kaatopaikalle, on parempi ottaa se käyttöön. Ja sitten löysin vielä oikean aarteen :) Törmäsin kirppiksellä irtonaisiin kirjankansiin. Siis sellaisiin joiden sivut on jo poistettu ja kierrätetty. Niitä oli kilokaupalla ja ostin ne kaikki. Ehkä yksi erikoisimmista ostoksistani mutta niin ihana. Nyt ei tarvitse kärvistellä sivuja repiessä kun joku on(?) jo kärvistellyt puolestani.

Postikortikortit on painettu 100% kierrätyskuidusta valmistetulle kartongille ja niitä on saatavilla Minttumaan nettikaupasta(linkki sivupalkissa).


Ja hei, katsokaa mikä ihana laukku tuli meille kirpputorilta!
Sen sisällä matkasivat jo Minttumaan tuotteet kätevästi kotikutsuille. Minulla on myös toinen vanha laukku, tätä pienempi. Sekin samantapainen, jonkinlaista pahvia(!) metallikulmilla.


Nyt arvonnan voittajiin.  Suoritin arvonnan tulostamalla kaikki kommentit ja merkitsemällä kunkin kohdalle niin monta arpanumeroa kuin ansaittu oli. Sitten arvoin voittajan random.org-sivulla.

Roskisrunoutta-haastetta linkitämällä pääsi mukaan pienempään arvontaan. Sen palkintona on koko postikorttisarja, eli 7 kpl runopostikortteja. Kortteja voi käyttää ihan normaalisti ilahduttamaan ystävää postin kautta(suosittelen!) tai vaikka sisustuksessa. Lisäksi sujautan mukaan yhden yllärimagneetin niinkuin lupasin kaikille viime viikolla tilauksen tehneillekin. 

Arvoin kaksi palkintoa vaikka lupailin vain yhtä. Arpominen on niin kivaa :) Palkinnot lähtevät Paperista piikkilankaan-blogin  Selmalle ja Facebookissa arvontaa jakaneelle Liisalle.

Isompaan arvontaan pääsi mukaan runoilemalla roskis-runoja.  Runoja linkitettiin kaikenkaikkiaan 31 kpl, aika kivasti mielestäni. Uutta haastettakin jo ehdittiin kysellä ja on se ollut omassakin mielessä. Tämä oli nimittäin tosi kivaa. Sellainen on luultavasti siis tulossa, mutta ei nyt ihan heti kuitenkaan. 

25 €:n lahjakortin Minttumaan omiin tuotteisiin voitti  kilpailun (oletettavasti)nuorin runoilija, Lempi 2v :)
Toisen palkinnon, postikorttisarjan+magneetin voitti Susanna Sielun solinaa-blogista.

Onnittelut voittajille!2 kommenttia:

  1. Jee,Lempi (ja äiti ;) ) juhlii!

    VastaaPoista
  2. Jippiii! Ihanaa kun kerrankin onnetar oli mulle suosiollinen ;)) kiitos-kiitos-kiitos!

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)