tiistai 15. lokakuuta 2013

Voiko mukavammin aamu alkaa?Kuva lainattu Kosmetiikkatesti-blogista

Tämän aamun työt alkoivat mukavaa palautetta lukemalla. Minttumaan pitkäaikainen asiakas vaikuttaa varsin tyytyväiseltä Facebook-päivityksessään, eikä tämä ole edes maksettu mainos :D


 "Nyt on Kosmetiikkatesti-blogissakin todettu se minkä minä jo tiesin: Minttumaasta saa ihania tuotteita, myös rohtuneille huulille ja väsyneille jaloille. Oletko sinä jo kokeillut näitä hyvän mielen tuottajia?" 
 

Ja varsin mukavasti kirjoittaa myös Nina
Kosmetiikkatesti-blogissa, testattuaan lisää Minttumaan tuotteita. Lähetin Ninalle testattavaksi minttuisen paketin, saippuaa, jalkakylvyn ja huulivoiteen. Vähän jännitin, onhan hän testannut lukuisten eri tuotemerkkien kosmetiikkatuotteita. Kuinka käy pienen Minttumaan? Testauksen ensimmäisen osan voit lukea tästä linkistä.


 Kuva lainattu Kosmetiikkatesti-blogista


Villiminttu-jalkakylpy on melko uusi tuote, aika saman oloinen kuin Minttumaan samanniminen palasaippua. Vähän eri muodossa vain.
Eräs pieni tuotetestaaja (3 v.) arveli kylvyn seassa olevan pieniä kiviä. Mutta niin ei ole, karkea merisuola siellä vain tuntuu mukavan rouhealta jalkapohjiin, ennen kuin liukenee kuumaan kylpyveteen. Merisuola tuo tuulahduksen mereltä, ja tuoksuna kylvyssä on raikas piparminttu.

Kiinnostuitko itse näistä tuotteista? Onko mielessäsi joku jolle ne sopisivat lahjaksi? Kosmettiikkatesti-blogista löydät edun Minttumaan verkkokauppaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)