torstai 23. toukokuuta 2013

Villiminttu

Villiminttu on toinen tämän Minttumaan uusista palasaippuoista. Nimi Villiminttu syntyi käytetyistä aineksista. Tuoksunsa saippua saa eteerisestä piparminttuöljystä, ja oman erikoisuutensa saippuaan antaa se, että sen raaka-aineista yli puolet on merisuolaa. Pala kiehtovaa, villiä luontoa on nyt säilötty saippuaan, käytettäväksi päivittäin, puhdistamaan ja hoitamaan ihoa. 
Merisuola on monipuolinen aine. Luulin itse ennen, että suola on kuivattava ja huono iholle, mutta sain huomata erehtyneeni. Päinvastoin suolaa käytetäänkin hoitamaan, helpottamaan kuivan ihon kiristävää tunnetta. Monet kertovat saaneensa iho-ongelmiin apua suolasta. Suolalla on myös desinfioiva vaikutus. 

Piparminttua käytetään virkistämään ja viilentämään ihoa, ja piristämään kun on mieli maassa. Piparminttu on ihana, ja sitä onkin myös Minttumaan tähän asti mydyimmässä, tavallisessa Minttusaippuassa.

 Villiminttu-saippua on reilun kokoinen, pakattaessa pala painaa vähintään 95 grammaa.

Tätä on saatavilla Minttumaan verkkokaupasta, ja reilun viikon päästä Tampereen Tallipihan kesäkauden avajaisista, joissa Minttumaan tuotteet ovat myynnissä.

Ainesosat: Merisuola, saippuoitu kookosrasva, vesi, rypsiöljy, risiiniöljy, eteerinen piparminttuöljy.
INCI: Maris Sal, Sodium Cocoate, Water, Sodium Rapeseedate, Sodium Castorate, Mentha x Piperita herb Oil, Limonene*, Linalool*
*esiintyy luonnostaan eteerisessä piparminttuöljyssä.

HUOM! Saippua tulee käytön jälkeen säilyttää alusella josta vesi valuu pois ja pästää saippuan kuivumaan mahdollisimman nopeasti. Saippua on myös suojattava auringolta ja kuumalta. Oikea säilytys käyttökertojen välissä pitää saippuan kauniina ja pidentää huomattavasti sen käyttöikää.
Vältä saippuan joutumista silmiin. Haitallista nieltynä! Ei alle 3-vuotiaille (piparmintun sisältämän mentholin vuoksi). Farligt att svälja! Undvik kontakt med ögonen. Skydd mot solen och hetta. Låt torka efter användning. Förbjudna barn under 3 år.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)