keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Kosinta lusikalla ja muita toiveita

Voi ihanat vanhat lusikat! Olen haalinut vanhoja lusikoita jo kauan, mutta ne ovat saaneet odottaa vuoroaan. Nyt se tuli :) Vanhoissa lusikoissa minua kiehtoo erityisesti kierrätettävä materiaali, mutta myös tarinat joita ne kantavat mukanaan. Valtaosaan vanhoista lusikoista on kaiverrettu jotain. Ne ovat mm. erilaisten urheilukisojen palkintolusikoita. Muutamissa lusikoissa huomioni kiinnitti sama kuvio, joka on minulle tuttu jo lapsuudesta, mummon kahvipöydästä. 

Lusikkariipuksissa näkyy elämän jäljet, enkä ole halunnut siloitella niitä pois. Ne saavatkin näkyä.
 


Ensimmäisenä myyntiin pääsi tilauksesta valmistettu lusikkariipus ja heti perään  äitienpäiväksi äiti-riipuksia, joiden pintaan on naputeltu teksti "ÄITI" ja pieni sydän-kuvio. Tämä riipus kertoo äitiyden arvostuksesta, omalle äidille, omien lasten äidille, tulevalle äidille, isoäidille, kasvatusäidille, tai itsellesi muistuttamaan kuinka tärkeä olet tehtävässäsi, ÄITI. Lusikkariipus on ripustettu hopeoituun ketjuun. http://minttumaa.suomalainenverkkokauppa.fi/tuote/140/aitiriipus-vanhasta-lusikasta

Valmiiden tekstien tilalle on aivan mahdollista saada lusikkariipukseen ihan OMA TEKSTI. Mitenpä olisi vaikka kosintaviesti jonka voi antaa lahjaksi myöntävän vastauksen saatuaan?
"TULE OMAKSENI"

 Tai huomenlahjaksi tuoreelle vaimolle riipus jossa lukee "TAHDON". 

Riipukseen voisi tallentaa myös vaikkapa lastensa nimet tai oman hääpäivän. Ota yhteyttä niin katsotaan voiko toiveesi lusikkariipuksen suhteen toteuttaa :)


2 kommenttia:

  1. Onpa ihana! Meilläkin on vanhoja voitettuja palkintolusikoita vaikka kuinka ja niille (tai edes osalle) olisi kiva keksiä käyttöä.
    Onnistuuko samaan lusikkaan kummallekin puolelle sanojen saaminen? Jos haluaisi lasten nimet vähän piiloon taakse.

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Lusikan pintaan lyödyt kirjaimet näkyvät toisella puolella pieninä kohoumina, ainakin näin ohuissa lusikoissa joita minulla on ollut käytössäni. Siksi on ehkä nätimpi jos kaikki teksti on näkyviin jäävällä puolella. En tiedä näkyisivätkö mitään nurjalla, jos käyttäisi paksumpia lusikoita. Täytyykin tutkailla asiaa.

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)