tiistai 20. toukokuuta 2014

IIK! jännittää


IIIK! Nyt alkaa todenteolla jännittää. Kolmen yön päästä pakkaan kamppeeni ja matkustan Sirisan tmi:n Sarin kanssa kohti Helsinkiä. Lauantain ja sunnuntain vietämme Kampin Käsityökorttelissa. Jaamme myyntipaikan, ja sekin on tosi kivaa! Odotan itsekin pääseväni katsomaan muiden yrittäjien tuotteita, ja jos olisin myyntipaikalla yksin, se ei olisi mahdollista. Ja onhan ihan eri asia tehdä pitkää työpäivää hyvän ystävän kanssa kuin yksin.

 


Olen muutenkin tosi iloinen näistä Käsityökortteli-tapahtumista. On kivaa kutsua ihmisiä Käsityökortteliin, johon ei ole sisäänpääsymaksua laisinkaan :) Ja lisäksi voin mainostaa muidenkin myyjien tuotteita tietäen, että jokainen niistä on Suomessa käsityönä tehty. Se kun ei todelakaan ole ihan itsestäänselvää nykyään. Kampin kortteli on koko Käsityökorttelikiertueen suurin tapahtuma. Myyjälista on komeaa katsottavaa.
Mukaan kortteliin lähtevät Minttumaan uudet tuotteet, vanhojen tuttujen ohella. Tarvitsisitko sinä ehkä oman herne-korun, tai Minttukarhun kaveriksi sohvan nurkkaan? Tai kesäksi keveiden askelten paljasjalkakorut, joita ei ole saatavilla, ainakaan vielä, mistään muualta kuin Kampin korttelista?
Viime vuonna Kampin kortteli oli todella onnistunut. Mutta mitenköhän käy nyt? Miten ihmiset ottavat meidät vastaan, mitä he tykkäävät tuotteistamme?  Miten voimat riittävät mahdollisella hellesäällä? Onko luvassa ylätyksiä? Viime vuonna toilailin auton kanssa, nyt saan kaikkien onneksi olla matkustajana :) 

Käsityökorttelissa on luvassa mukavaa oheisohjelmaa, nimittäin Korttelisuunnistus. Se on leikkimielinen suunnistuskisa, johon saavat osallistua kaikenikäiset. Ja tässä kisassa on mahtava lista palkintoja. Palkintoluettelo löytyy suunnistuslomakkeesta, jonka voit tulostaa jo etukäteen tästä linkistä *klik*. Oma kynäkin kannattaa varata mukaan, niin ei tarvitse jonotella kynän takia, vaan voi keskittyä mukavampiin juttuihin. Lomakkeita on saatavilla myös paikanpäältä, jos sinulla ei ole tulostusmahdollisuutta etukäteen. Minttumaan tuotteista palkintoina on korkkimagneetteja.
Tule moikkaamaan! Olet lämpimästi tervetullut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)