perjantai 11. toukokuuta 2012

Rakkauspeli

Kevätaurinko kutkuttelee ja kesän juhlakausi lähestyy selvästi. Minttumaassa se huomataan siitä, että Rakkaus-pelejä tilataan nyt enemmän kuin minään muuna vuodenaikana.

Rakkaus-peli on peli pariskunnalle. Vaikka se onkin mitä sopivin häälahja, sitä voivat aivan yhtä hyvin pelata jo vuosikausia naimisissa olleet. Peli käy kaikenikäisille pariskunnille. Siksi Rakkaus-pelin voikin tilata myös ihan muuten vaan itselleen ja rakkaalleen. Sen ideana on vuoroviikoin arpoa tehtävä jonka suorittamiseen on viikko aikaa. Seuraavalla viikolla vuoro taas vaihtuu. Tehtävät ovat helposti järjestettävissä, eikä niiden suorittamiseen tarvita muutamaa poikkeusta lukuunottamatta rahaa. Tehtävät voivat olla esimerkiksi pienien yllätysten järjestämistä tai huomaavaisuuksia omalle kullalle. Jos hieman avaat Rakkaus-pelin nauhoja, voit asettaa sen pystyyn hyllynreunalle. Siinä se toimii muistuttajana tehtävän suorittamisesta.
Henkilökohtaisemmaksi lahja muuttuu, kun se tilataan pariskunnan omalla valokuvalla. Kuvan voi lähettää digikuvana tai skannattuna sähköpostin liitteenä(mieluiten jpg-tiedosto) tilauksen tehtyään. Mainitse kuitenkin tilauksessa että haluat pelin kanteen oman valokuvan. Jos haluat, voi muuttaa valokuvan mustavalkoiseksi. Rajaan kuvan kanteen sopivaksi. Myös väritoiveita voi esittää ja ne otetaan huomioon mahdollisuuksien mukaan. Alla on esimerkki eräästä toiveiden mukaan valmistetusta Rakkaus-pelistä. Kanteen voi saada oman valokuvan lisäksi pariskunnan nimet ja vaikkapa häiden päivämäärän. Tavallisesti pelin kansi on vaaleanpunasävyinen ja sen ulkonäkö vaihtelee. Halutessasi saat kuvan pelistä sähköpostiisi ennen toimitusta.Tällä hetkellä Rakkaus-peliä on saatavilla Minttumaan omasta nettikaupasta ja vaihtelevasti myös Espoon keskustassa sijaitsevasta Lahjatupa Estiliasta. Lahjatuvassa myytävissä peleissä on yläkuvassa näkyvä vanha valokuva.

1 kommentti:

  1. Hauskan näköinen blogi ja kivoja ideoita. Minttusaippua ja rakkauspeli kuulostivat hyvälle. Löysin blogisi etsiessäni ohjetta itsetehtyyn minttulikööriin :-)

    VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)