perjantai 14. elokuuta 2015

1700-luvun markkinat Isossakyrössä 2015
Paluu 300 vuotta ajassa taaksepäin ei tuottanut tänäkään vuonna pettymystä. 1700-luvun markkinat Isossakyrössä oli taas aivan mainio tapahtuma. Viime vuonna tämän tapahtuman jälkeen ajattelin, että uudelleen on päästävä, ja olin tosi iloinen kun pääsin. 1700-luvun markkinat järjestetään vuosittain Isonkyrön vanhan kirkn pihapiirissä. Paikka on kaunis ja sopii erinomaisesti historiateemaisen tapahtuman paikaksi.


Tänä vuonna jaoin kojun Sirisan tmi:n kanssa. Tuotteemme sopivat niin hyvin yhteen, että joku asiakaskin ihmetteli, miten ne voivat olla niin samanlaisia.  Mutta kun on toisen kanssa sopivasti samalla taajuudella(vähän pöhkö mutta positiivinen), sopivasti samanlainen ajatus elämästä(se on lahja ja ihme, elettäväksi tarkoitettu) ja sopivasti samanlainen ajatus siitä millainen idea tuotteiden takana on(ne ovat tuotteita joilla voi tuottaa iloa, tuotteita joiden kautta kertoa: minä välitän), niin miksikäs eivät silloin sopisi hyvin yhteen! Ja kun kerran on myyjäkaverina toinen sopivasti samanlainen(kuin rakas sisko), niin mikäs siinä on ollessa :)


Markkinoilla on ohjelmassa muutakin kuin myyjiä. Se on hyvä juttu. Viime vuonna esimerkiksi Kaari Utrio luennoi mielenkiintoisesta, tapahtuman teemaan sopivasta aiheesta. Se luento olisi ollut hauska kuulla. Tämän vuoden ohjelmaan en juurikaan ehtinyt perehtyä. Tosin myyjänä ei juuri muuhun ehdi osallistua kuin myymiseen. Mutta noin niinkuin kävijän kannalta se muukin ohjelma on hyvä juttu. 

Alla olevassa kuvassa Saviverstas Musta Lintu, ja meneillään on työnäytös, jossa valmistuu keramiikkaesineitä  jalkavoimin pyörivällä dreijalla.  

Takaisinpäin ajellessa ihmettelin samaa asiaa kuin olen monesti ennenkin ihmetellyt. Miten Pohjanmaa voikin olla niin tasainen. Tasaista peltoa oli niin pitkälle kuin silmillä saattoi nähdä! Miten voikin olla? No, kaunista se kuitenkin oli.Minttumaan tuotteet ovat nähtävillä vielä huomenna 15.8.2015 Hämeenkyrön tapahtumien yössä. *KLIK* Suuntaa kohti Frantsilan Kehäkukka-myymälän pihapiiriä klo 10 alkaen, paikalla ollaan klo 23 asti mikäli ylätyksiä ei ilmaannu. Seuraavaksi luultavasti marraskuussa vasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)