torstai 13. elokuuta 2015

Nyt hidastellaan

Usein Minttumaan tuotteita ostetaan silloin kun halutaan jakaa iloa. Kertoa jollekin että sinusta välitetään, sinä olet juuri tuollaisena rakas ja tärkeä. Tiesitkö, että juuri siksi ne on valmistettukin. Moni ostaa tuotteen myös itselleen. Sekin on hyvä, kyllä itselleenkin saa ja pitää sanoa nuo ihan samat asiat. Oletko sinä sanonut? 

Seuraavan vuoden aikana Minttumaassa kuitenkin hidastetaan tahtia ja myyntipaikkoja vähennetään. Myös nettikauppa kutistetaan. Ehkä nurkan takana puhaltavat uudet tuulet. Millaiset, sen tietää yksin tuulten antaja. Lopettamassa ei olla, mutta elämässä on niin monta tärkeää asiaa, ettei ihan kaikkea ehdi vaikka haluaisikin. Minttumaan takana on kuitenkin vain kaksi kättä, yksi sydän ja tavallisen mittainen vuorokausi, mutta kuitenkin kokonainen rakas perhe jossa on aikuisten lisäksi useampi pieni ihminen. Enkä tietenkään malta olla tekemättä myös muita tärkeitä töitä Minttumaan lisäksi. Opiskellakin aion. Ja kirjoittaa. 

Näillä näkymin Minttumaan suhteen hidastellaan ainakin vuosi ja sitten katsotaan taas suuntaa. Hyvä se on joka tapauksessa ♡
 
Ensi lauantaina Minttumaan löytää Hämeenkyrön Tapahtumien yöstä, Frantsilan Kehäkukka-myymälän pihapiiristä. Sen jälkeen ehkä joulun alla vasta. Tässä linkki viikonlopun tapahtumaan:


2 kommenttia:

 1. Minut on rakas ystäväni tutustuttanut Minttumaan tuotteisiin ja viisaisiin ajatuksiin - siten olen siihen alunperin tutustunut ja ihastunut.
  Mukavia uusia tuulia ja kiva kuulla, että Minttumaa ei kokonaan jää taakse! Uusia juttuja odotellen, vanhoja suuresti myös ihaillen... <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja kehuista :) Sinun blogisi oli myös ihana löytö, mielenjäävä. Palaan varmasti lukemaan heti kun taas ehdin!

   Poista

Ilahdun jokaisesta komentista :)