tiistai 13. elokuuta 2013

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa
"Mistä sä oikein keksit näitä?" on vakiokysymys silloin kun olen jossakin myymässä tuotteitani. Moni ihmettelee ideoideni määrää ja ihastelee niitä. Kiitos siitä! Palaute on yksi tärkeimmistä kannustimista tällaisessa työssä, jossa suurin osa hommista tehdään yksin. Myös negatiivinen palaute. Vaikka sitä onkin usein vaikeaa ottaa vastaan, mietin kuitenkin joka kerta onko palautteessa todella perää, ja miten voisin sen perusteella kehittää tuotteitani. 

Ideoita syntyy paljon, niin paljon etten ehdi toteuttaa niistä kuin murto-osan. Tästä olen kiitollinen, todella. Ilman valtavaa määrää ideoita ei uusia tuotteita syntyisi. Minun kärsivällisyyteni ei riitä tekemään kovin suurta määrää ihan samanlaisia tuotteita. Mieluummin teen uniikkia, tai sarjatyönä jotain jossa vaihtuu edes väri, teksti tai muu osa. 


Useimmiten idea syntyy, kun näen jotain kaunista, hauskaa tai puhuttelevaa. Aiheella ei ole niin väliä. Useimmiten ideat liittyväkin aivan muuhun aiheeseen kuin itse inspiraation lähde.  Inspiraatio voi syntyä myös sanoista. Tykkään sanoilla leikkimisestä ja monimerkityksellisistä sanoista. Ja luonto, Suomen luonto on aivan vailla vertaa. Niin paljon katsottavaa kun vaan ehtii pysähtyä! Ja sitten kun katsoo, on pakko katsoa lisää. Ja sitten syntyy taas idea.. Tässä makupaloja tältä kesältä :)


 
 
Kaksi pientä, ja kolmaskin. 
Näetkö missä? Saalistaja? Naamioitunut


 
 Sinistä, punaista ja sinipunaista.


Ja pikku toukka paksulainen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)