keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Hyvän mielen arvontaa :)Tiedätkö mitä yhteistä on SiriSanilla ja Minttumaalla?

Tuotteidemme tarkoitus on ilahduttaa, tuottaa hyvää mieltä. Nyt sinulla on mahdollisuus ilahduttaa ystävääsi ja kutsua hänet kanssasi Suomen Kädentaidot -messuille. Me tarjoamme liput kymmenelle (5 x 2 lippua). Yksi näistä kahden lipun paketeista arvotaan Sirisanin blogissa tai Minttumaan blogissa arvontaan osallistuneille. Loput 4 lippupakettia arvotaan Sirisanin ja/tai Minttumaan Facebook-sivuilla arvontaan osallistuneille.


Voit osallistua lippujen arvontaan blogissa kirjoittamalla tämän blogipäivityksen kommenttiin jonkin hyvän mielen sanan, lauseen tai ajatuksen. Parhaat voittomahdollisuudet saat, kun osallistut arvontaan kaikissa neljässä paikassa! Jos haluat vieläkin enemmän arpoja, voit kertoa useampia hyvän mielen juttuja. Kirjoita jokainen niistä erilliseen kommenttiin, sillä kommentit toimivat arpalippuina.


Aikaa osallistua on ma 10.11.2014 klo 23.59 asti. Julkistamme voittajat vielä samana yönä. Voittajien tulee lähettää osoitteensa tiistain aikana, jotta liput ehtivät postitse ajoissa perille.


SiriSanin ja Minttumaan löydät Tampereen messukeskuksen C-hallista tutusta paikasta idealavan läheisyydestä. Tule moikkaamaan ja tekemään löytöjä! Onnea arvontaan!

**************************

Arvonta on onnellisesti suoritettu! SiriSanin ja Minttumaan yhteisessä blogi-arvonnassa kaksi vapaalippua Suomen Kädentaidot -messuille voitti  Ruissydämiä ja rustiikkia -blogin Maria. Facebok-arvonnan voittajat on julkaistu FB:ssa.

Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistumisesta sekä mukavista sanoista ja ajatuksista, jotka kanssamme jaoitte!

Voittajia pyydämme laittamaan osoitteensa meille tuotapikaa joko Facebook-viestillä tai sähköpostilla info (at) minttumaa.net ja sari (at) sirisan.fi, niin että liput ehtivät uusille omistajilleen ennen messuja.

Messuilla nähdään!


9 kommenttia:

 1. Kaunista katseltavaa ja koettavaa :)
  Terv. Arjis Iilahti

  VastaaPoista
 2. Ilahduttavia!

  tvoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Minun hyvän mielen sanani on "murmeli", kutsun sillä nimellä rakkaitani; poikiani ja miestäni :)

  VastaaPoista
 4. Äidin hemmotteluhetki. Se on minun hyvän mielen ajatukseni tänään. ;)

  VastaaPoista
 5. Ihania sanoja ja ajatuksia teille on tullut mieleen :)

  VastaaPoista
 6. Perhe, yhdessäolo, lämpö
  sanli(at)luukku.com

  VastaaPoista
 7. "Hippulainen" (Vaimoni masuasukki)
  marakatti83 (at) luukku.com

  VastaaPoista
 8. Voittaja on päivitetty postaukseen. Onnittelut :)

  VastaaPoista

Ilahdun jokaisesta komentista :)