torstai 4. syyskuuta 2014

Helmet joilla on merkitystäKun kerroin 1700-luvun markkinoista, postauksessa oli kuva näistä uusista erityisistä rannekoruista. Ne ovat helmet joilla on merkitystä. Siis mitä?

Monet tuotteistani muistuttavat jostain tärkeästä. Niin myös nämä. Annas kun kerron tarkemmin...


*Vain vähän on todella tarpeen. Anna helmille merkitys niiden asioiden mukaan jotka tiedät sydämessäsi kaikkein tärkeimmiksi. Helmet ranteessasi muistuttavat asioiden tärkeysjärjestyksestä arjen keskellä.   
    
*Voit myös antaa helmille muita merkityksiä, esimerkiksi muistettavien asioiden mukaan tai niiden henkilöiden mukaan, jotka haluat pitää mielessäsi, missä kuljetkin.  

 *Tee helmistä kiitos-helmiä: Mieti joka päivä vähintään helmien määrän verran asioita joista olet kiitollinen. Kiitollisuus synnyttää lisää kiitollisuutta ja kiitollinen sydän on onnellisempi sydän. *Nämä korut olen solminut myös erityisistä materiaaleista. Helmet on nimittäin valmistettu yksi kerrallaan käsityönä. Niiden valmistaja on taitava Piaeliina tmi.


Saatavilla olevat valmiit korut löydät Minttumaan nettikaupasta, mutta voit myös ottaa yhteyttä ja kysyä onko korua mahdollista saada juuri toivomasi värisillä helmillä.


10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Just samaa tulin sanomaan. Ei kukaan muu voisi edes keksiä tuollaisia helmiä. Olet niin herttainen!

   Poista
  2. Kiitos <3 (Mutta totta puhuakseni, joskus se on myös rasite kun jatkuvasti keksii asioita joita muille ei tulisi edes mieleen, mutta onneksi se on tuotteissa yleensä hyvä asia.)

   Poista
 2. Jälleen kerta ihana oivallus!
  T: Anna

  VastaaPoista
 3. Voi jestas miten ihania ideoita taas! <3 <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ilahduttavaa kun näistä tykätään. Tällaiset aion tehdä itsellenikin mutta en ole vielä pystynyt päättämään minkä väriset haluan.

   Poista
 4. Ihana ajatus!!! <3 Ja ihanat korut :)

  Nettikaupassasi näyttää On se HERNE!-rannekoru olevan lopussa, tuleeko niitä lisää? Se olis just loistava lahja miehelleni, meillä kun on toi herneen nenään vetäminen muodostunut jo sisäpiirin vitsiksi! :D

  Terkuin
  Anne-Mari
  www.gooddaysoap.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anne, laitoin sinulle viestin yrityksesi FB-sivun kautta :)

   Poista

Ilahdun jokaisesta komentista :)