lauantai 10. elokuuta 2013

LEMPEÄKARHU (Ursa Parco / Ursus Parco)


LEMPEÄKARHU 
Ursa Parco / Ursus Parco

”Ihaninta on hänen lempeytensä”, sanovat ne jotka tämän karhun tuntevat.  Lempeäkarhu onkin omimmillaan saadessaan osoittaa lempeyttä muita kohtaan. Lempeäkarhu on hiljainen karhu, ja aina valmis kuuntelemaan. Sen sydän on lämmin, ja mieli avoin olemaan vierellä. Tarvittaessa, tiukan paikan tullen, se kykenee kuitenkin pitämään päänsä kylmänä. Mahansa Lempeäkarhu on syönyt täyteen luomuviljaa. Se on tietoinen ympäristöstään, ja uskoo, että lempeys, puhdas luonto ja puhdas ravinto ovat hyvä valinta minkä tahansa lajin edustajalle.
 
Lempeäkarhu on ommeltu pellavasta. Täytteenä on suomalainen luomukaura. Karhun voi lämmittää mikrossa tai viilentää pakastimessa. Sen jälkeen karhu on valmis lempeästi lämmittämään viluisia käsiä, kipeytynyttä lihasta, kipristävää vatsaa, tai kylmään sänkyyn kömpivää pienokaista. Lämminsydäminen karhu on lempeä apu pienten lasten äideille, esim. rintatulehduksen helpottajana. Viileänä karhu voi lempeästi hoitaa särkevää päätä tai pieniä kuhmuja ja pipejä.
Lempeäkarhut löytyvät Minttumaan nettikaupasta. Niiden kasvot on ommeltu vapaalla koneompelulla, ja  jokaisen karhun kasvonpiirteet ovat hieman omanlaisensa. Karhun pituus on n.18,5 cm ja päällisen voi tarvittaessa irrottaa pesua varten.

2 kommenttia:

Ilahdun jokaisesta komentista :)