perjantai 5. joulukuuta 2014

Jouluviikonloppu Minttumaassa


Suomen Käsityöyrittäjien jouluviikonloppu on NYT! Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty jouluviikonloppu on joulutapahtuma joka järjestetään kokonaan netissä. Jos olet Facebookissa(tai teet sinne itsellesi tunnukset nyt), voit käydä liittymässä Facebookin Käsityökortteli-ryhmään. Silloin näet kaikki jouluviikonlopun ilmaiset huvit, jouluiset vinkit ja yli 50 käsityöyrittäjän jouluviikonlopputarjoukset. Ryhmässä saa myös kysellä ja jutustella, tämä ei ole ollenkaan niin vakavaa että kaikkien pitäisi olla hiljaa :) Tehdään tästä yhteinen viikonloppu!
Jouluviikonloppu kestää perjantai-illasta klo 18 alkaen sunnuntai-iltaan klo 22 saakka. Aina vähintään kaksi yrittäjää on paikalla Facebook-ryhmässä ihan yön pikkutunneille asti ja juttelevat mielellään kanssanne. Liityttehän ryhmään, jotta pääsette kommentoimaan ja kyselemään!  

*****


Jos et ole Facebookissa, MINTTUMAA TARJOAA sinulle silti jouluisia juttuja:

-Tulossa vaihtuvia tarjouksia, arvonta, puuhavinkki lapsellisille, makea vinkki herkkusuille. Pysy kuulolla blogissa ja Facebookissa!

-Kaikki tilaukset ilman postikuluja koko jouluviikonlopun ajan(pe klo 18 - su klo 22). 

-Jos päätät tehdä tilauksen Minttumaan nettikauppaan ja tilaamasi tuotteet maksavat vähintään 30€, saat valita haluamasi postikortin verkkokaupasta ilmaiseksi, jos vähintään 40€, saat valita 2 postikorttia, jos yli 50€, saat valita 3 postikorttia jne.. Voit tehdä viikonlopun aikana useita tilauksia. Ne yhdistetään lopuksi samalle laskulle. Postikortteja varten voit siis laskea kaikki tilaukset yhteen ja valita kortit koko loppusumman mukaan (älä kuitenkaan laske mukaan postikuluja vaan pelkkien tuotteiden hinnat). HUOM! Postikulut ja ilmaisten korttien hinnat näkyvät tilausvahvistuksessa mutta ne poistetaan laskulta joka lähetetään jouluviikonlopun loputtua. 

-Minttumaan  Facebook-sivulle pääset tästä. 


*****https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.671162862996835&type=1


-FB:n Käsityökortteli-ryhmässä on meneillään Toivelahjaäänestys, jossa voit äänestää suosikkilahjojasi ja osallistua 50€:n ja 20€:n lahjakortin arvontaan. Kisassa on mukana myös Minttukarhu <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun jokaisesta komentista :)