torstai 27. marraskuuta 2014

Se tulee taas! *vink vink*


Se tulee taas! Käsityökorttelin jouluviikonloppu nimittäin. Ja mikä se on? Se on se viikonloppu, jolloin voit nautiskella kuumasta glögistä, paistaa ensimmäiset(?) joulutortut ja laittaa joululevyn soimaan. Sitten voit istahtaa koneen ääreen ja tehdä joululahjaostokset ilman stressiä, ja ainakin Minttumaan nettikaupasta jopa ilman toimituskuluja. Samalla voit osallistua arvontoihin ja kilpailuihin, saada ihania jouluvinkkejä, jännätä vaihtuvia salamatarjouksia ja höpistä mukavia muiden Käsityökortteli-ryhmään liittyneiden kanssa. Ei yhtään hullumpi tapa tehdä jouluvalmisteluja. 


facebook.com/groups/kasityokortteli

Jouluviikonloppu tapahtuu Käsityökortteli-nimisessä Facebook-ryhmässä (älä sekoita saman nimiseen FB-sivuun. Mutta jos et ole Facebookissa, ei se haittaa. Minä ainakin aion laittaa valtaosan viikonlopun jutuista myös tänne blogiin. Ja luulenpa että niin tekee moni muukin.

Minttumaan blogissa ja Facebookissa siis tapahtuu. Luvassa on monta mukavaa juttua. Toiveitakin saa esittää, kommentilla tai viestillä. Mikä tuote pitäisi laittaa tarjoukseen? Mikä tuote pitäisi arpoa ihan ilmaiseksi jollekin teistä? Haluaisitko kivoja ideoita askarteluun, hemmotteluhetkiin, koristeluun tai jouluisiin herkkuihin? Keksi itse lisää ehdotuksia, vielä ehdin tehdä ihan uusiakin suunnitelmia!

P.S. Tätä kuvaa saa jakaa. Mitä enemmän samme osallistujia yhteiseen jouluviikonloppuun, sitä parempi on varmasti tunnelma, ja sitä enemmän innostuvat käsityöyrittäjät tarjoamaan teille yllätyksiä ja muita kivoja juttuja. Kaikki hyötyvät :)

1 kommentti:

Ilahdun jokaisesta komentista :)